TROSLOJNI GOTOVI PARKET


Troslojni gotovi parket je talna obloga, sestavljena iz treh plasti lesa. Parket odlikuje enostaven način polaganja – plavajoče polaganje s suhomontažnim klik sistemom spajanja desk. Plavajoče polaganje bistveno skrajša čas montaže. Suhomontažni sistem polaganja zagotavlja hitro in čisto montažo, parket je pohoden takoj po polaganju. Možno je tudi klasično polaganje z lepljenjem po celotni površini na podlago.

Troslojni parket odlikujejo uporabnost in trajnost, primerna debelina, veliko število nanosov laka in odpornost. Vrhnja plast je zbrušena in prekrita s sedmimi nanosi laka (akrilni kit, osnovna plast laka, ekološko neoporečni akrilni lak z dodano UV zaščito) ali pa naravnega olja. Vrhnji del je dovolj debel, da omogoča ponovno brušenje in obnovo (velja za parkete, lepljene na tla), pri čemer parket ne izgubi svoje lepote in trajnosti.

Klasifikacija gotovih troslojnih parketov glede na izgled vrhnjega sloja:

  • Select
  • Natur
  • Rustik
 
Parket - sistem spajanja CLICK
sistem spajanja
CLICK

Sestava troslojnega parketa
 

Kontaktirajte nas

DOMTAL d.o.o.
Stranska vas 34A
8000 Novo mesto

Salon in skladišče
Črmošnjice pri Stopičah 4
8000 Novo mesto
(po predhodnem dogovoru)

T: 040 167 499
E: joze.pureber@domtal.si

Kontaktirajte nas >
Bonitetna ocena 2019
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke